Gaggenau

 

Geintegreerde gaskookplaat CG492

 

Gaggenau is een exclusief merk voor keukenapparatuur dat door een netwerk van geselecteerde dealers, de Gaggenau studiopartners, verkocht wordt.

  Schram Keukenlab is een van die studiopartners. In de winkel kunt U een ruime selectie van het Gaggenau assortiment bekijken en vrijwel alles is ook aangesloten.

   We zorgen ervoor dat de nieuwste ontwikkelingen van dit merk bijgehouden worden.

 

Al het laatste nieuws via de Gaggenausite

 

De combisteamer van Gaggenau brengt de professionele keuken in uw huis: niet alleen stomen van vis en groenten op ideale temperatuur, maar het is ook een heteluchtoven in combinatie met stoom van 0% tot 100% instelbaar: garen en regenereren, opwarmen met volledig behoud van kleur en smaak.

 

De vario 400 serie heeft de beste opties om te bewaren en is volledig integreerbaar.

Overig

Verder treft U ook Miele apparatuur in het keukenlab en leveren wij vrijwel alle andere merken. Miele is net als Gaggenau zeer vooruitstrevend in vormgeving en techniek en is daardoor een goede aanvulling op ons assortiment.

   Behalve apparatuur zijn er natuurlijk ook nog de werkbladen te zien in diverse materialen, waaronder Corian, beton, composiet gesteente, rvs en hout.

   MGS is een merk kranen dat uitsluitend in rvs produceert: mooi en zonder compromis.

   Het rvs, werkbladen maar ook alle andere mogelijke toepassingen als afzuigunits en rekken is van ABK.

MGS Progetti

VelaD

 

Beton

Beton heeft weinig beperkingen in de uitvoering, ook de spoelbakken zijn volledig van beton. Dit beton wordt in de fabriek onder optimale omstandigheden geproduceerd en afgewerkt met een onzichtbare coating tegen vlekken. Het beton is niet massief waardoor grote delen mogelijk zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem een kijkje in de virtuele showroom van Gaggenau.