Modular

Architecturale verlichting

De verlichting heeft zoveel invloed op ons gevoel en oordeel van een ruimte dat het de moeite loont daar extra aandacht aan te geven. De verlichting maakt het verschil tussen een goede en een geweldige keuken. Ruimtes met een enkel centraal lichtpunt in het midden hebben beslist aanpassing nodig. Wij bieden U op verzoek een lichtplan aan dat de kwaliteit van de ruimte kan laten spreken.

 

 

Modular Lighting heeft een breed programma architecturale verlichting en heeft in de loop der tijd klassiekers voortgebracht die iedereen zal herkennen. Wie kent de Nomad serie nou nog niet?

 

Nomad

 

 

 

LED

De nieuwste ontwikkelingen richten zich uiteraard op LED verlichting. In directe samenwerking met producenten van lichtbronnen zijn daar nieuwe bijzondere ontwerpen uit voortgekomen zoals de Spock. Uiteindelijk zal het hele bestaande programma ontwikkeld worden voor een alternatief in LED. Lichtbron en armatuur zijn daarbij even belangrijk voor het uiteindelijke resultaat.

 

De Led's in spock zijn niet langer zichtbaar als puntjes door een ingenieus reflectie-systeem. De schijf is draaibaar en kantelbaar en met smalle of brede lichtbundel leverbaar.

 

Spock

 

Kleur

De kleur van het licht zelf, de kleurweergave (hoe ziet het beschenen object eruit met daglicht in vergelijking met kunstlicht) en de lichtsterkte zijn bepalend voor de ruimte en juist daarom is LED verlichting voorlopig nog niet op het niveau van halogeen of gloeilamp. Het kwaliteitsniveau in LED verlichting is ook groot: alleen een afgewogen lichtontwerp en gebruik van kwaliteitsverlichting staat een maximaal gebruik van LED verlichting toe. Modular biedt een sterk programma voor elke situatie.