• 11|06|2019 TOTALE SHOWROOMVERKOOP

    Alle Poliform Varenna keukens moeten weg compleet met apparatuur en bladen. Binnenkort treft u een volledige beschrijving van deze opstellingen. Naast de keukens hebben wij ook nog diverse ander artikelen in de uitverkoop (rimadesio, modular).

    De studio is alleen geopend op afspraak. Nieuwe projecten worden voorlopig niet meer aangenomen. Afspraak maken uitsluitend via email: info@schram.nl ter attentie van Jerome Schram

Rimadesio

 

Glas en aluminium als conceptueel uitgangspunt voor het interieur: Rimadesio


Een absolute en precieze vormtaal die licht en kracht verenigt in een steeds breder groeiend assortiment van producten. Om optimale functionaliteit tot een zo puur mogelijke vorm in glas en aluminium te realiseren worden innovatieve technieken en materiaalbehandeling op het hoogste niveau ingezet.
   Al vele jaren geldt Rimadesio in Italièˆ dan ook als toonaangevend producent van hardglazen deuren, ruimteverdelende glaswanden, wandkast- en opberg-systemen. Guiseppe Bavuso is de leidende vormgever voor Rimadesio.

Velaria

Glasdeuren

De glasdeuren worden als maatwerk compleet geleverd in een door Rimadesio zelf ontwikkeld aluminiumkozijn waardoor de aansluiting met de wand volledig geintegreerd kan worden. Het glas is altijd gehard veiligheidsglas en is beschikbaar in diverse uitvoeringen: helder, (half) spiegelend, semitransparant en gelakt in mat en hoogglans. De coating zit altijd beschermd aan de binnenzijde waardoor de kleur nooit door schoonmaken beschadigd kan worden. Bij gewoon scharnierende binnendeuren is de schoot automatisch waardoor de deur zich zacht sluit, zonder de hinderlijke tik van de schoot tegen de stijl. Bij de taatsdeur kan zowel een automatische schoot als een  gepatenteerd centreersysteem gekozen worden.

Link+

Spin

Vela

Aura

Schuifwanden

De schuifwanden van Rimadesio hangen in een railsysteem met speciale einddemper, waardoor de deuren zacht sluiten en dichtgetrokken worden. De rail maakt deel uit van het Rimadesiosysteem waardoor perfecte afstelling en functioneren gewaarborgd wordt. De rail kan volledig in het plafond geïntegreerd worden, maar als dat niet mogelijk is kan een uitgebreid programma van aluminium afdekkingen (diverse kleuren, ook houtfineer) de techniek maskeren, geheel in stijl met het gekozen model. Door deze schuifwanden toe te passen kan er intimiteit gecreëerd worden met behoud van het zicht op het grote geheel.

Graphis

Velaria

Siparium

Open wandkasten

Rimadesio heeft diverse mogelijkheden voor de open wandkasten, zowel voor de woonkamer als voor de garderobe. Door de weerkaatsing van het licht in glas en aluminium lijkt de de ruimte groot te blijven en krijgen uw boeken, kleding of decoratie een bijzondere glans of reflectie.

 

Abacus heeft geen direct zichtbare aluminium constructie waardoor wand en planken geheel van glas gemaakt lijken te zijn. De in kleur gespoten legplanken hebben echter een bodem van aluminium met een glasafdekking. De planken kunnen ook volledig van glas zijn en zijn dan helder of grijs.

Abacus

Opus

Modulair boekenkastsysteem kan eindeloos uitgebreid worden

Zenit

Zenit kastwand staat vrij in de ruimte en loopt van vloer tot plafond.

Eos

Door de LED verlichting achter de 8mm glazen plank lijkt deze los te komen van de achterwand.

Sixty

Sixty vrijstaande boekenkasten in glas en aluminium met geronde hoeken: puur en vriendelijk.

Flat

Tafel in Sixty stijl: vele maten verkrijgbaar tot maximaal 3600 x 1300 (rechthoekig) of 1800x1800 (vierkant).

Tabula

Tafel in diverse afmetingen, maximaal 3000x1050 Aluminium afgedekt met glas

Abacus

Modulaire glaswand met lades en planken in glas; op voorgrond Velaria schuifwand